Vesperije

Vesperije

VESPERIJE

Op zaterdag presenteren wij onze Vesperije. Vesperije is een oud Nederlands woord voor feestelijke avondbijeenkomst, oftewel de maaltijd na de vesper. De maaltijd is bij ons een zeer uitgebreid driegangen keuzebuffet. Een culinair feest met tal van koude en warme heerlijkheden, frisse hapjes en zoete versnaperingen.

Het bijzondere en leuke aan de Vesperije is, dat u zelf uw driegangen diner samen samenstelt. U heeft zowel bij het voor- en hoofdgerecht de keuze uit tal van gerechten en heerlijkheden. En ook bij het dessert kunt u net kiezen waar u op dat moment zin in heeft. Wij werken met verse en pure ingrediënten, uiteraard van het seizoen en als het even kan met streekproducten. Onze Vesperije is dan ook nooit ‘standaard’. Wij zullen u elke keer verrassen met andere smaken en producten. Dat is onze passie! Wij adviseren u dan ook graag bij uw keuze voor de beste smaaksensatie.

Onze vesperije zal u verrassen. Tal van gerechten en specialiteiten om zelf de lekkerste combinaties te maken. En kunt u de eerste ronde niet kiezen? Dan gaat u gewoon nog een keer. Genoeg lekkers om uit te kiezen en bovendien is er genoeg. Proeven, dat is genieten en daar moet u de tijd voor nemen. Houdt u na het voor- en hoofdgerecht nog wel een plekje vrij voor het dessert, want daar wachten u ook tal van zoete verleidingen.

Zaterdag vanaf 18.00 uur     € 49,50 p.p.