Menu

Menu

Ons sfeervolle en informele restaurant zal u aangenaam verrassen. Hier heerst een gemoedelijke sfeer waar u ongedwongen kunt dineren. De tafels zijn mooi gedekt, sfeervolle decoraties en in de kille jaargetijden is de open haard aan. Ook in de Serre onder de druivenranken is het comfortabel zitten met fraai uitzicht op het bos. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor gezelschappen. En dan hebben we nog de Kleine Deel eveneens met open haard. Perfect wanneer u met een groep apart en informeel wilt dineren.
Zodra de weersomstandigheden het toelaten kunt u van het buiten leven genieten op ons terras.

Bij De Plasmolense Hof is het genieten en verrast worden. Onze à la carte kaart is veelzijdig met gerechten uit de Franse keuken en worden op frisse en eigentijdse wijze gepresenteerd. De à la carte kaart wordt zo om de drie maanden aangepast, met de seizoenen mee. De culinaire ideeën van de koks kunt u ook proeven in ons dagelijks wisselende drie- of viergangen verrassingsmenu. Creatieve en smaakvolle gerechten verfijnd met de mooiste producten van het seizoen. Op zaterdag presenteren wij onze Vesperije, een zeer uitgebreid driegangen keuzebuffet met tal van koude en warme heerlijkheden, frisse hapjes en zoete versnaperingen.

 

 

A La Carte

A la carte

A LA CARTE KAART

Dinsdag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur, zondag vanaf 17.00 uur

Heeft u een allergie? Meld het ons!
Ook koken wij met plezier voor u vegetarisch. 

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groenten- en aardappelgarnituur.

Asperges

Asperges

ASPERGEKAART

Dinsdag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur
Zondag vanaf 12.00 uur

 

Vorkjesdiner

Vorkjesdiner

VORKJESDINER

Dinsdag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur, zondag vanaf 17.00 uur

Bij het Vorkjesdiner hoeft u niet te kiezen. Wij serveren u namelijk twee voorgerechtjes, twee hoofdgerechtjes en een dessert toe. Dit samen maakt een menu van 5 mooie seizoensgerechten, die wij u op gepaste wijze serveren. Op deze manier prikt u net even anders een vorkje bij de Plasmolense Hof.

Het vorkjesdiner is per tafel te bestellen.

Prijs 5-gangen € 47,50 p.p.

Verrassingsmenu

Verrassingsmenu

VERRASSINGSMENU

Dinsdag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur, zondag vanaf 17.00 uur

Lunchkaart

Lunchkaart

LUNCHkaart

Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur

 

Ook als 4- gangen te bestellen Voorgerecht | soep | hoofdgerecht | dessert of koffie met bonbons € 35,-