Menu

Menu

Ons sfeervolle en informele restaurant zal u aangenaam verrassen. Hier heerst een gemoedelijke sfeer waar u ongedwongen kunt dineren. De tafels zijn mooi gedekt, sfeervolle decoraties en in de kille jaargetijden is de open haard aan. Ook in de Serre onder de druivenranken is het comfortabel zitten met fraai uitzicht op het bos. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor gezelschappen. En dan hebben we nog de Kleine Deel eveneens met open haard. Perfect wanneer u met een groep apart en informeel wilt dineren.
Zodra de weersomstandigheden het toelaten kunt u van het buiten leven genieten op ons terras.

Bij De Plasmolense Hof is het genieten en verrast worden. Onze à la carte kaart is veelzijdig met gerechten uit de Franse keuken en worden op frisse en eigentijdse wijze gepresenteerd. De à la carte kaart wordt zo om de drie maanden aangepast, met de seizoenen mee. De culinaire ideeën van de koks kunt u ook proeven in ons dagelijks wisselende drie- of viergangen verrassingsmenu. Creatieve en smaakvolle gerechten verfijnd met de mooiste producten van het seizoen. Op zaterdag en zondag presenteren wij onze vesperije, een zeer uitgebreid driegangen keuzebuffet met tal van koude en warme heerlijkheden, frisse hapjes en zoete versnaperingen.

A La Carte

A la carte

A LA CARTE KAART

Door de beperkte openingstijden per 28 november, voeren we helaas tijdelijk geen a la carte kaart.
Met ons Vorkjesdiner
kunt u uiteraard wel van een uitgebreide lunch genieten in ons restaurant.

 

Heeft u een allergie? Meld het ons!
Ook koken wij met plezier voor u vegetarisch. 

 

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groenten- en aardappelgarnituur.

Vorkjesdiner

Vorkjesdiner

VORKJESDINER

Dinsdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur

Bij het Vorkjesdiner hoeft u niet te kiezen. Wij serveren u namelijk twee voorgerechtjes, twee hoofdgerechtjes en een dessert toe. Dit samen maakt een menu van 5 mooie seizoensgerechten, die wij u op gepaste wijze serveren. Op deze manier prikt u doordeweeks net even anders een vorkje bij de Plasmolense Hof.

Het vorkjesdiner is per tafel te bestellen.

Prijs 5-gangen € 39,50 p.p.

Verrassingsmenu

Verrassingsmenu

VERRASSINGSMENU

Dinsdag t/m Zondag vanaf 12.00 uur

Lunchkaart

Lunchkaart

LUNCHkaart

Dinsdag t/m zondag vanaf 12:00 uur