Menu

Menu

Ons sfeervolle en informele restaurant zal u aangenaam verrassen. Hier heerst een gemoedelijke sfeer waar u ongedwongen kunt dineren. De tafels zijn mooi gedekt, sfeervolle decoraties en in de kille jaargetijden is de open haard aan. Ook in de Serre onder de druivenranken is het comfortabel zitten met fraai uitzicht op het bos. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor gezelschappen. En dan hebben we nog de Kleine Deel eveneens met open haard. Perfect wanneer u met een groep apart en informeel wilt dineren.
Zodra de weersomstandigheden het toelaten kunt u van het buiten leven genieten op ons terras.

Bij De Plasmolense Hof is het genieten en verrast worden. Onze à la carte kaart is veelzijdig met gerechten uit de Franse keuken en worden op frisse en eigentijdse wijze gepresenteerd. De à la carte kaart wordt zo om de drie maanden aangepast, met de seizoenen mee. De culinaire ideeën van de koks kunt u ook proeven in ons dagelijks wisselende drie- of viergangen verrassingsmenu. Creatieve en smaakvolle gerechten verfijnd met de mooiste producten van het seizoen. Op zaterdag en zondag presenteren wij onze vesperije, een zeer uitgebreid driegangen keuzebuffet met tal van koude en warme heerlijkheden, frisse hapjes en zoete versnaperingen.

A La Carte

A la carte

A LA CARTE KAART

Dinsdag t/m zondag vanaf 18.00 uur

 

Heeft u een allergie? Meld het ons!
Ook koken wij met plezier voor u vegetarisch. 

 

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groenten- en aardappelgarnituur.

Vorkjesdiner

Vorkjesdiner

Tijdens de horeca-lockdown kunt u het vorkjesdiner voor thuis bestellen. Klik hier voor meer info.

VORKJESDINER

Bij het Vorkjesdiner hoeft u niet te kiezen. Wij serveren u namelijk twee voorgerechtjes, twee hoofdgerechtjes en een dessert toe. Dit samen maakt een menu van 5 mooie seizoensgerechten, die wij u op gepaste wijze serveren. Op deze manier prikt u doordeweeks net even anders een vorkje bij de Plasmolense Hof.

Het vorkjesdiner is per tafel te bestellen.

Prijs 5-gangen € 39,50 p.p.

Iedere dinsdag t/m zondag vanaf 18.00 uur.

Verrassingsmenu

Verrassingsmenu

VERRASSINGSMENU

Dinsdag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur

Vesperije

Vesperije

VESPERIJE

Onze klassieker; de Vesperije op zaterdag en zondag is helaas door de unieke buffetvorm niet meer mogelijk nu. Daarvoor in de plaats ons Vorkjesdiner en Verrassingsmenu. Dé perfecte oplossing lijkt ons om toch lekker uit eten te gaan..

Op zaterdag en zondag presenteren wij onze Vesperije. Vesperije is een oud Nederlands woord voor feestelijke avondbijeenkomst, oftewel de maaltijd na de vesper. De maaltijd is bij ons een zeer uitgebreid driegangen keuzebuffet. Een culinair feest met tal van koude en warme heerlijkheden, frisse hapjes en zoete versnaperingen.

Het bijzondere en leuke aan de Vesperije is, dat u zelf uw driegangen diner samen samenstelt. U heeft zowel bij het voor- en hoofdgerecht de keuze uit tal van gerechten en heerlijkheden. En ook bij het dessert kunt u net kiezen waar u op dat moment zin in heeft. Wij werken met verse en pure ingrediënten, uiteraard van het seizoen en als het even kan met streekproducten. Onze Vesperije is dan ook nooit ‘standaard’. Wij zullen u elke keer verrassen met andere smaken en producten. Dat is onze passie! Wij adviseren u dan ook graag bij uw keuze voor de beste smaaksensatie.

Onze vesperije zal u verrassen. Tal van gerechten en specialiteiten om zelf de lekkerste combinaties te maken. En kunt u de eerste ronde niet kiezen? Dan gaat u gewoon nog een keer. Genoeg lekkers om uit te kiezen en bovendien is er genoeg. Proeven, dat is genieten en daar moet u de tijd voor nemen. Houdt u na het voor- en hoofdgerecht nog wel een plekje vrij voor het dessert, want daar wachten u ook tal van zoete verleidingen.
Zaterdag vanaf 18.00      € 39,50 p.p.

Ook op zondag. Alleen is de Vesperije op zondag iets minder uitgebreid maar zeker zo verrassend. Ook de prijs zal u verrassen. De ideale manier om uw weekend lekker en in stijl af te sluiten.
Zondag vanaf 17.00         € 36,50 p.p.

 

Lunch

Lunch

LUNCH

Per 1 juni gaan we werken met een aangepaste lunchkaart.