Iets te vieren?

Iets te vieren?

Voor zakelijke afspraken en feestelijke partijen is onze locatie buitengewoon geschikt. Of het nu gaat om een familiefeest, intiem gezelschap of zakelijk bijeenkomst, wij vertalen het geheel naar uw persoonlijke wens met keuze uit verschillende sfeervolle ruimten en terrassen. Uiteraard kan in een persoonlijk gesprek uw voorkeur worden besproken en kan het door u gewenste arrangement op maat worden samengesteld. Indien u de mogelijkheden van De Plasmolense Hof persoonlijk wilt bespreken kunt u ons bellen op (024) 696 15 97.

Vorkjesdiner

Kom met uw gezelschap een vorkje prikken

Met het Vorkjesdiner beleeft u met uw gezelschap een origineel diner bij de Plasmolense Hof. Nét even anders en zeker een geslaagd idee voor een receptie, netwerkbijeenkomst, verjaardag of feest.
Tijdens het Vorkjesdiner serveren wij de verschillende voor-, hoofd- en nagerechtjes op kleine bordjes met, u raadt het al, alleen een vorkje. Zo kunt u de culinaire lekkernijen heel makkelijk staand nuttigen en hoeft u niet per se aan tafel plaats te nemen. Wilt u liever zitten? Dan kan dat natuurlijk ook. Met het Vorkjesdiner prikt u heel ongedwongen en gezellig een vorkje en kunnen uw gasten rondlopen, zitten en staan waar ze willen om optimaal van het gezelschap te genieten.

Prikt u een vorkje mee? Uiteraard kunt u uw voorkeur aangeven en kan het door u gewenste vorkjesdiner op maat worden samengesteld.

Onze ruimtes

Onze ruimtes

Onze unieke locatie, verrassende keuken en gastvrijheid staan garant voor een onvergetelijk feest…Uw feest! Simpelweg genieten!

Welk feest u ook wilt vieren, het kan bij ons! Alles op maat, op uw maat.

Onze ruimten zijn ook geschikt voor kleine gezelschappen, of voor vergaderingen met aansluitend een heerlijk diner.

Ons sfeervolle restaurant biedt plaats aan maximaal 70 personen. In de winter geeft de open haard behaaglijke warmte en nog meer gezelligheid. In de zomer zijn er mooie uitkijkjes naar de tuin.

In de zomer groeit de druif welig in de serre. Vele druiventrossen sieren dan het plafond. Er is ruimte voor 30 tot 40 personen en ook daar brandt in de winter de houtkachel.

In de ‘Kleine Deel’ is plaats voor 20 personen en brandt in de winter de houtkachel. In de zomer staan de deuren open naar een klein terras.

En wilt u liever gebruik maken van ons café? Ook dat kan! Voor een diner is daar ruimte voor 25 personen en ook daar brandt in de winter de houtkachel en in de zomer loopt u zo door naar ons gezellige bloementerras.

Een grote luifel biedt beschutting aan zon en een zomers buitje en geeft een plezierige sfeer. Onze besloten binnentuin met achterterras is de uitgelezen plek om zomers te genieten met uw gezelschap.

Restaurant de Plasmolense Hof. Simpelweg genieten!

Niet alleen voor feestelijke feesten. Ook voor een sfeervol afscheid of gedenken.

Onze decoratie wordt aangepast aan de seizoenen en wij bieden kunstenaars uit de regio de mogelijkheid hun werk te exposeren.

Hieronder ziet u een sfeerimpressie van de ruimtes. Klik op de foto voor een vergroting.