Vrouwentafel Plasmolen

Vrouwentafel Plasmolen

vtp-logo

Netwerkdiner
Sinds oktober 2012
Leuk, lekker, leerzaam en mooi. En verrassend!
Praten en proeven onder prettige omstandigheden.

Gestructureerd netwerken in ongedwongen sfeer. Laagdrempelig. Drie keer een tafelwissel, waarbij gepitcht wordt en kennisgemaakt met 5 andere ondernemers.

Voor wie? Voor onderneemsters die wonen en werken binnen een kring van circa 25 kilometer rond Plasmolen. Ondernemers met een groot of klein bedrijf en voor vrouwen die sturend en beslissend zijn binnen een bedrijf of organisatie.

Door wie? Initiatiefnemers en organisatie: Gerie van der Land-Zijderveld, Schrijverij Gerie van der Land-Zijderveld Communicatie & Meer www.schrijverij-gerie.nl  en Esseline Dorrestijn, eigenaar van restaurant de Plasmolense Hof, www.deplasmolensehof.nl beiden gevestigd in Plasmolen.

Bijeenkomsten:
2 x per jaar, 1 x in februari en 1 x in oktober in restaurant de Plasmolense Hof in Plasmolen.
De volgende bijeenkomst is op maandag 12 juni 2017 (Walk & Talk)
Aanmelden via gerie@schrijverij-gerie.nl

Hoe laat? Inloop vanaf 16.00 uur. Start diner 17.00 uur.

Netwerkwandeling incl. diner
1 x per jaar, in juni, Vrouwentafel Plasmolen Walk and Talk, georganiseerd door Gerie van der Land. Aanmelden via gerie@schrijverij-gerie.nl
Hoe laat? Inloop vanaf 16.00 uur bij de Plasmolense Hof. Start wandeling 17.00 uur.

Kosten: Organisatie, welkomstdrankje, driegangendiner, koffie/thee met lekkers, totaal € 49,50

Kunst: Ter gelegenheid van Vrouwentafel Plasmolen krijgt een beeldend kunstenares uit de regio de gelegenheid te exposeren in restaurant de Plasmolense Hof. En een eigenaar met een bloemenzaak kans om zich extra te profileren.

Duitenkistje: Iedere deelnemer vindt dat kistje, het regionaal bekende Duitenkistje van ‘t Restaurant Gilde van Kiste trui met daarin een lot, naast zijn bord. Door het schenken van een prijs is het mogelijk om een pitch te houden voor de hele groep. Netwerken en elkaar verrassen blijkt een goede combinatie. Er is plaats voor maximaal 9 prijzen per avond.

Netwerkwinkel: Via de netwerkwinkel is het mogelijk om promotiemateriaal ‘te verkopen’ aan de vrouwen waar niet mee is gesproken. Folders en/of ‘leuke dingen,’ waardoor je als ondernemer extra opvalt, worden bij binnenkomst naar de winkel (de kleine deel) gebracht en de spullen die niet worden ‘gekocht,’ neemt de ondernemer na afloop weer mee haar huis.

Netwerken werkt en doe je samen! Welkom!