Pasen

Pasen

vier pasen bij de plasmolense hof

eerste Paasdag 17 april

Vrolijke Paasbrunch
Aanvang 11.30 uur

Kopje soep
*
Culinaire proeverij van voor- en hoofdgerechten (in buffetvorm)
*
Feestelijk dessertbuffet
*

€ 37,50 p.p.

Feestelijke Paasvesperije
Vanaf 17.30 uur

Op eerste Paasdag presenteren wij onze luxe en uitgebreide Vesperije.
‘Vesperije’ betekent eigenlijk ‘feestelijke avondbijeenkomst’, in feite de maaltijd na de Vespers.

Het bijzondere en leuke aan de Vesperije is, dat u zelf uw driegangen diner samen samenstelt. U heeft zowel bij het voor- en hoofdgerecht de keuze uit tal van gerechten en heerlijkheden. En ook bij het dessert kunt u net kiezen waar u op dat moment zin in heeft. Wij werken met verse en pure ingrediënten, uiteraard van het seizoen en als het even kan met streekproducten. Onze Vesperije is dan ook nooit ‘standaard’. Wij zullen u elke keer verrassen met andere smaken en producten. Dat is onze passie! Wij adviseren u dan ook graag bij uw keuze voor de beste smaaksensatie.

Onze Vesperije zal u verassen. Tal van gerechten en specialiteiten om zelf de lekkerste combinaties te maken. En kunt u de eerste ronde niet kiezen? Dan gaat u gewoon nog een keer! Houdt u na het voor- en hoofdgerecht nog wel een plekje vrij voor het dessert? Daar wachten u ook tal van zoete verleidingen.

Luxe en uitgebreide Paasvesperije € 45,- p.p.

 

 

 

 


 

 

 

 

tweede paasdag 18 april

VORKJESLUNCH en -diner
VANAF 12.00 UUR
de gehele dag

Bij het vorkjesdiner hoeft u niet te kiezen. Wij serveren u een voorgerecht, een kopje soep, twee hoofdgerechten en een dessert toe. Dit samen maakt een menu van 5 mooie seizoensgerechten, die wij u op gepaste wijze serveren. Op deze manier prikt u net even anders een vorkje bij de Plasmolense Hof.

Vorkjeslunch en -diner va. € 35,- p.p.

Uiteraard kunt u ook terecht voor een kopje koffie of een broodje van onze lunchkaart.