Huiskamermenu

Huiskamermenu

 

huiskamermenu

Een drie-gangen diner met een knipoog naar een bepaald seizoen of thema.

Elke eerste donderdag van de maand is verrassend anders, gasten die het fijn vinden een avond op een bijzondere wijze verwend te worden in huiselijke en ontspannen sfeer met muzikale omlijsting of “kleinkunst”. Ongedwongen tafelen, nieuwe mensen ontmoeten of gewoon gezellig aan tafel gaan met vrienden of familie. Gezelligheid staat voorop! En of u nu met z’n tweeën wilt dineren, met een groter gezelschap bent of aan wilt schuiven aan onze gastentafel? Het kan allemaal in de huiskamer van Plasmolen.

Ontvangst: 18.30 uur.
Driegangen verrassingsmenu € 37,50 p.p. (excl. consumpties).

 

 

Agenda:

Donderdag 6 augustus: Duo 2-acoustic
Op donderdag 6 augustus ontvangen wij u weer graag in de ‘Huiskamer van Plasmolen’ met live muziek van Duo 2-Acoustic, bestaande uit Bert Eggenhuizen en Piet Bruystens.
Zij hebben een omvangrijk repertoire van ‘singer-songwriter’ en de allermooiste luisterliedjes van toen en nu. Van Simon & Garfunkel tot Ed Sheeran.
Na een succescol optreden vorige zomer, zijn ze nu op veler verzoek weer terug voor een sfeervolle avond op ons terras.

Ook bij wat minder mooi weer kunt u zitten op ons ruim opgezette terras met luifel en stretchtent als overkapping en dankzij verwarming zit u er tot in de late uurtjes comfortabel bij!