Huiskamermenu

Huiskamermenu

 

huiskamermenu

Een drie-gangen diner met een knipoog naar een bepaald seizoen of thema.

Elke eerste donderdag van de maand is verrassend anders, gasten die het fijn vinden een avond op een bijzondere wijze verwend te worden in huiselijke en ontspannen sfeer met muzikale omlijsting of “kleinkunst”. Ongedwongen tafelen, nieuwe mensen ontmoeten of gewoon gezellig aan tafel gaan met vrienden of familie. Gezelligheid staat voorop! En of u nu met z’n tweeën wilt dineren, met een groter gezelschap bent of aan wilt schuiven aan onze gastentafel? Het kan allemaal in de huiskamer van Plasmolen.

Ontvangst: 18.30 uur.
Driegangen verrassingsmenu € 38,50 p.p. (excl. consumpties).

 

 

Agenda:

3 september: Live muziek van ‘Harpe Diem’ | ensemble rondom de harp

Op donderdag 3 september ontvangen wij u weer graag in de ‘Huiskamer van Plasmolen’
Harpe Diem: de naam is een knipoog naar de Latijnse uitdrukking ‘Carpe Diem’ (pluk de dag). De bezetting bestaat uit harp, trompet, saxofoon, contrabas en drum. Het repertoire van Harpe Diem is breed en veelzijdig en bestaat veelal uit bekende melodieën: licht klassiek, jazz, latin, Franse chansons en Engelse traditionals.

Zelfs bij wat minder mooi weer kunt u nog lekker buiten zitten. Ook op ons achterterras staat nu een prachtige stretchtent. En dankzij verwarming zit u er tot in de late uurtjes comfortabel bij!

Dat wordt weer simpelweg genieten! Reserveren kan via 024-6961597.