Huiskamermenu

Huiskamermenu

 

huiskamermenu

Een drie-gangen diner met een knipoog naar een bepaald seizoen of thema.

Elke eerste donderdag van de maand is verrassend anders, gasten die het fijn vinden een avond op een bijzondere wijze verwend te worden in huiselijke en ontspannen sfeer met muzikale omlijsting of “kleinkunst”. Ongedwongen tafelen, nieuwe mensen ontmoeten of gewoon gezellig aan tafel gaan met vrienden of familie. Gezelligheid staat voorop! En of u nu met z’n tweeën wilt dineren, met een groter gezelschap bent of aan wilt schuiven aan onze gastentafel? Het kan allemaal in de huiskamer van Plasmolen.

Ontvangst: 18.30 uur.
Driegangen verrassingsmenu € 35,00 p.p. (excl. consumpties).

 

 

Agenda:

6 december: Dineke de Velde Harsenhorst en Niek Edeling

Zacht Stromend Water

Liedjes en gedichten om even voor te gaan zitten.

Ga mee op avontuur en laat je leiden door poëtische teksten, snedige liedjes en fijne stiltes.

De liedjes die Dineke schrijft zijn krachtig in hun eenvoud, haar gedichten wonderlijk toegankelijk en haar presentatie smeuïg en oprecht. Ze raakt je schaamteloos met haar teksten over hoe we het leven zo goed mogelijk proberen te leven en daar regelmatig (niet) in slagen. Dineke begeleidt zichzelf op gitaar.

Niek Edeling is multi-instrumentalist die in veel verschillende muzikale genres thuis is. Van jazz tot wereldmuziek, van experimentele soudscapes tot begeleiding van singer-songwriters. Niek geeft met afwisselende percussie-instrumenten of met chromatische mondharmonica de eigen nummers van Dineke net even dat extraatje dat ze verdienen.

www.dinekedeveldeharsenhorst.nl