Huiskamermenu

Huiskamermenu

huiskamermenu

Een drie-gangen diner met een knipoog naar een bepaald seizoen of thema.

Elke eerste donderdag van de maand is verrassend anders, gasten die het fijn vinden een avond op een bijzondere wijze verwend te worden in huiselijke en ontspannen sfeer met muzikale omlijsting of “kleinkunst”. Ongedwongen tafelen, nieuwe mensen ontmoeten of gewoon gezellig aan tafel gaan met vrienden of familie. Gezelligheid staat voorop! En of u nu met z’n tweeën wilt dineren, met een groter gezelschap bent of aan wilt schuiven aan onze gastentafel? Het kan allemaal in de huiskamer van Plasmolen.
Driegangen verrassingsmenu € 33,50 p.p. (excl. consumpties).

 

Agenda:

5 oktober: t’ JAZZEZZ, 6-mans Dixieland-formatie
Sinds 2003 zijn zes muzikanten uit de omgeving van Nijmegen zich bezig gaan houden met o.a.  traditionele Dixieland en Jazz. De naam van de band ontstond spontaan nadat een van ons bij de eerste repetitie opmerkte: ‘tjesses dat moet beter’.
Geïnspireerd door bekende orkesten uit de regio wilden wij ook swingende muziek gaan maken. Niet alleen de New Orleans stijl van o.a. Armstrong en Ellington, maar ook moderne musici zoals Sting, Queen en Michael Bublé spelen nummers die wij ook op ons repertoire hebben gezet.
Inmiddels haken zij aan in het Jazzclub-circuit. Ook feesten en partijen zijn hun podium waar zij een sfeer brengen die oorstrelend is in plaats van oorverdovend.

t’Jazzezz

 

2 november: Guido Wilbers, live gitaarmuziek

Guido Wilbers

 

7 december: Verteldiner, spannende winterverhalen van Elise van Riet