Covid19

Covid19

Weer open!
Wat vinden wij het fijn dat wij u vanaf 1 juni weer mogen begroeten in ons restaurant en op het terras. Al zal het in het begin even wennen en nieuw zijn gezien alle voorschriften en regels. Het bijzondere is wat ons verbindt in deze tijd en samen maken we uw bezoek aan ons tot een succes.

Achter de schermen zijn we druk bezig om ons restaurant en terras klaar te maken om u op een veilige en verantwoorde manier te kunnen ontvangen.

Voordat u komt, willen wij u vragen onze richtlijnen te lezen, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Zo bent u helemaal op de hoogte en kunt u met een vertrouwd en goed gevoel bij ons komen.

Tot snel!
Team de Plasmolense Hof

Op afstand
Gelukkig hebben we de ruimte en is ons restaurant en ook het terras zo ingericht dat u veilig op 1,5 meter van elkaar kunt zitten. Ook aan andere hygiëne- en voorzorgsmaatregelen is gedacht, die nodig zijn om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen en u op afstand te bedienen.
Denkt u er ook aan om 1,5 meter afstand te bewaren met de andere gasten.

Reserveren
Tot 1 juli mogen we slechts 30 personen in ons restaurant ontvangen en is reserveren voor een plek binnen in het restaurant verplicht. (bij voorkeur telefonisch). Ook zullen wij u een aantal controle vragen stellen over uw gezondheid en gezinssamenstelling. Bent u verkouden of heeft klachten, die volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen wij u thuis te blijven. Uiteraard geldt dit óók voor onze medewerkers.
Voor een plek buiten op het terras resereveren niet verplicht.

Aan tafel
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, maar in deze tijd gaat deze vlieger niet op. Het is namelijk niet toegestaan om met meer dan 2 personen aan één tafel te zitten. Dit mag alleen als u een gezamenlijke huishouding vormt.

Terras
Voor het terras hoeft u niet te reserveren en kunt u bij mooi weer heerlijk zitten. Uiteraard is daar de 1,5 meter regel ook van toepassing evenals de controle vragen en het aantal personen aan tafel. Wij zullen u wel een plaatsje aanwijzen op het terras om iedereen zo goed en veilig mogelijk te kunnen laten zitten.
Goed om te weten: mocht het onverhoopt slecht weer worden, dan kunt u niet zomaar naar binnen en is de pret voorbij.

Hygiëne
Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht uw handen bij binnenkomst met desinfectiegel te desinfecteren. Alle besmettingsgevoelige punten maken wij extra vaak schoon.

Aanwijzingen
We doen er alles aan om uw bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen. Wij vragen u daarom de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op te volgen. 

Betalen
Uit hygiënisch oogpunt vragen wij u contactloos of met pin te betalen 

Vesperije
Onze klassieker; de Vesperije op zaterdag en zondag is helaas door de unieke buffetvorm niet meer mogelijk nu. Daarvoor in de plaats ons Vorkjesdiner en Verrassingsmenu. Dé perfecte oplossing lijkt ons om toch lekker uit eten te gaan.

Vorkje prikken of laten verrassen?
Van dinsdag tot en met zondag koken ons koks met passie de verfijnde gerechten van het Vorkjesdiner of verrassen ze u met iets lekkers van het drie- of viergangen Verrassingsmenu.

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u tussen 12.30 – 13.00 aanschuiven voor de lunch, zowel in ons restaurant als op het terras.

Tip: ga lekker uitgebreid lunchen en kies als lunch eens voor een Vorkjesdiner.

Knapzak
Onze hit; de Knapzak blijft! Heerlijk om in het weekend thuis van deze lekkere en originele picknick gerechten te genieten. Je moet ‘m wel van tevoren bestellen en vervolgens ophalen op zaterdag en zondag tussen 11.00 – 13.00 uur.

Iets te vieren?
Heeft u binnenkort iets te vieren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ondanks de beperkingen is een feestje tot 30 personen (incl. bediening) prima mogelijk. Of we bedenken een leuk alternatief zoals een feestelijke knapzak om met uw gezelschap thuis van te genieten.  Aarzel niet en bel 024 696 15 97 of mail ons info@deplasmolensehof.nl