Covid19

Covid19

Weer open!
Wat vinden wij het fijn dat wij u vanaf 28 april vanaf 12.00 uur mogen begroeten  op het terras.

Voordat u komt, willen wij u vragen onze richtlijnen te lezen, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Zo bent u helemaal op de hoogte en kunt u met een vertrouwd en goed gevoel bij ons komen.

Tot snel!
Team de Plasmolense Hof

Reserveren
Reserveren is in principe verplicht. Maar zonder reservering bent u uiteraard ook van harte welkom, we moeten dan wel ter plaatse uw contactgegevens noteren.

Nu alleen nog buiten
Gelukkig hebben we de ruimte op het terras en zo ingericht dat u op veilige afstand van andere gasten kunt zitten. Ook aan andere hygiëne- en voorzorgsmaatregelen is gedacht, die nodig zijn om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen en toch goed te kunnen bedienen. Om de hygiëne optimaal te waarborgen kunt u bij aank omst uw handen desinfecteren.

Bent u verkouden of heeft klachten, die volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen wij u thuis te blijven. Uiteraard geldt dit óók voor onze medewerkers.

Aanwijzingen
We doen er alles aan om uw bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen. Wij vragen u daarom de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op te volgen. 

Lunchkaart | Vorkjeslunch | Lunchmenu
Van dinsdag tot en met zondag is vooralsnog het terras geopend van 12.00 – 18.00 uur. Reserveer een tafel voor een kopje koffie, lunch of vorkjeslunch. We hebben een lunchkaart met lekkere broodjes, soepen en salades. Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze bekende Vorkjeslunch, of een overheerlijk Aspergemenu. Maar ook voor een kopje koffie met een huisgemaakte appeltaart bent u van harte welkom! Graag tot ziens op ons terras.

Iets te vieren?
Heeft u binnenkort iets te vieren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Aarzel niet en bel 024-6961597 of mail ons info@deplasmolensehof.nl

Openingstijden terras (vanaf 28 april):

Dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 18.00 uur