Covid19

Covid19

Weer open!
Wat vinden wij het fijn dat wij u weer mogen begroeten in ons restaurant en op het terras.

Voordat u komt, willen wij u vragen onze richtlijnen te lezen, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Zo bent u helemaal op de hoogte en kunt u met een vertrouwd en goed gevoel bij ons komen.

Tot snel!
Team de Plasmolense Hof

Binnen en buiten
Gelukkig hebben we de ruimte en is ons restaurant en ook het terras zo ingericht dat u veilige afstand van andere gasten kunt zitten. Ook aan andere hygiëne- en voorzorgsmaatregelen is gedacht, die nodig zijn om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen en toch goed te kunnen bedienen. Om de hygiëne optimaal te waarborgen kunt u bij binnenkomst uw handen desinfecteren.

Bent u verkouden of heeft klachten, die volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen wij u thuis te blijven. Uiteraard geldt dit óók voor onze medewerkers.

Aanwijzingen
We doen er alles aan om uw bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen. Wij vragen u daarom de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op te volgen. 

Vesperije
Onze klassieker; de Vesperije op zaterdag en zondag is helaas door de unieke buffetvorm niet meer mogelijk nu. Daarvoor in de plaats ons Vorkjesdiner en Verrassingsmenu. Dé perfecte oplossing lijkt ons om toch lekker uit eten te gaan.

Vorkjesdiner, verrassingsmenu en à la carte kaart
Van dinsdag tot en met zondag koken ons koks met passie de verfijnde gerechten van het Vorkjesdiner of verrassen ze u met iets lekkers van het drie- of viergangen Verrassingsmenu.
Met onze vernieuwde herfstkaart kunt u ook à la carte dineren.

Iets te vieren?
Heeft u binnenkort iets te vieren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ondanks de beperkingen is een feestje prima mogelijk. Aarzel niet en bel 024 696 15 97 of mail ons info@deplasmolensehof.nl

Openingstijden

Di-Wo-Do:
Vanaf 18.00 uur Verrassingsmenu, a la carte en vorkjesdiner.
Vrijdag:
Vanaf 12.00 uur Koffie & Lunch
Vanaf 18.00 uur Verrassingsmenu, a la carte en vorkjesdiner.
Zaterdag:
vanaf 11.00 uur Koffie & Lunch (va. 12u)
vanaf 18.00 uur Verrassingsmenu, a la carte en vorkjesdiner.
Zondag:
vanaf 11.00 uur Koffie & Lunch (va. 12u)
vanaf 17.00 uur Verrassingsmenu, a la carte en vorkjesdiner.